5+3 παιχνίδια που αναμένουμε τον Οκτώβριο

by Παναγιώτης Τριάντης on 1 Οκτωβρίου 2017

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Ο Σεπτέμβριος πέρασε και ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε τον Billie Joe Armstrong των Green Day για να παίξει όλες τις κυκλοφορίες που έχασε αφιερώνοντας άπειρο χρόνο στο Destiny 2. Φυσικά, αναφερόμαστε στα Project CARS 2, Metroid: Samus Returns και το stand-alone expansion του Dishonored 2, Death of the Outsider και γιατί όχι, ένα ποδοσφαιράκι όπως το Pro Evolution Soccer 2018.

Ήρθε η ώρα του Οκτώβρη με τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη να μας προετοιμάζουν για αυτόν με βροχές και κρύο. Αυτό σημαίνει πως έχουμε τον ιδανικό καιρό για να μείνουμε μέσα και να απολαύσουμε όλες τις μεγάλες κυκλοφορίες που έρχονται αυτόν τον μήνα, οι οποίες είναι και πολλές. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε αγωνιστικά αυτοκίνητα στη Mordor με έναν αγαπημένο πρώην υδραυλικό να πολεμάει ναζί στην Αίγυπτο.

Εκτός από αυτούς τους τίτλους, έχουμε και άλλους που δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα με τους πιο αναμενόμενους τίτλους, αλλά αξίζουν να σημειωθούν. Πιο συγκεκριμένα, οι τίτλοι αυτοί είναι τα Elex, Μario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions, η PC έκδοση του Destiny και για τους οπαδούς του wrestling, το WWE 2K18.


1. Forza Motorsport 7
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 3 Οκτωβρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, Xbox One

Η σειρά Forza Motorsport επιστρέφει στο καθιερωμένο ραντεβού της με πάνω από 700 οχήματα και 200 δυνατές πίστες σε 32 διαφορετικές επιλογές. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του τίτλου είναι ο δυναμικός καιρός, κάτι που έχει εμφανιστεί στη σειρά Forza Horizon στο παρελθόν αλλά οχι στα Motorsport. Αξίζει να σημειωθεί πως υποστηρίζει 4K ανάλυση και 60 fps.


2. Middle-earth: Shadow of War 
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 10 Οκτωβρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση, το sequel του Shadow of Mordor έρχεται στις αρχές του Οκτώβρη. Το νέο μέρος της σειράς συνεχίζει την ιστορία του πρώτου τίτλου με τον Talion να έχει δημιουργήσει ένα νέο Ring of Power και να μοιράζεται ακόμα το σώμα του με τον Celebrimbor. Απειλή; Ο Sauron και ο στρατός του που διαρκώς αυξάνεται. Το Shadow of War έρχεται με ανανεωμένο Nemesis System και ένα multiplayer mode που ονομάζεται Social Conquest.


3. The Evil Within 2
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Οκτωβρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Έτοιμοι να τρομάξετε για άλλη μια φορά; Το The Evil Within 2 της Tango Gameworks έρχεται να μας βάλει για άλλη μια φορά σε ένα εναλλακτικό σύμπαν που έχει δημιουργήσει η εταιρεία Mobius χρησιμοποιώντας τη συσκευή STEM. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του ντετέκτιβ Sebastian Castellanos ο οποίος καλείται να σώσει την κόρη του.


4. South Park: The Fractured but Whole
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 17 Οκτωβρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Τρία χρόνια μετά τη κυκλοφορία του Stick of Truth, το South Park έρχεται ξανά με τον τίτλο The Fractured but Whole. Το sequel λαμβάνει μέρος αμέσως μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, με τα… παιδιά της γειτονιάς να κάνουν cosplay ως σούπερ ήρωες και να χωρίζονται σε δύο ομάδες, τους Coon and Friends και τους αντίπαλους Freedom Pals. Ο παίκτης χειρίζεται για άλλη μια φορά το «νέο παιδί» και καλείται να λάβει μέρος στις μάχες των δύο ομάδων.


5. Gran Turismo Sport
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 18 Οκτωβρίου 2017
Πλατφόρμες: PlayStation 4

Το κλασικό racing simulator της Polyphony Digital επιστρέφει ύστερα από περίπου τέσσερα χρόνια απουσίας. Το Gran Turismo Sport περιλαμβάνει 117 οχήματα και 27 πίστες σε 19 διαφορετικές τοποθεσίες και σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, Kazunori Yamauchi, ο τίτλος ξεκινά μια νέα εποχή για τη δημοφιλή σειρά.


6. Wolfenstein II: The New Colossus
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 27 Οκτωβρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Η σειρά Wolfenstein επιστρέφει για άλλη μια φορά με το The New Colossus. Ο τίτλος αποτελεί άμεσο sequel στο The New Order που κυκλοφόρησε το 2014, με τους Ναζί να κερδίζουν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα στην Αμερική του 1961, την οποία έχουν καταλάβει οι Ναζί. Εκεί ο B.J. και η Αμερικανική αντίσταση προσπαθούν να κάνουν μια δεύτερη Αμερικανική επανάσταση ενάντια τους.


7. Super Mario Odyssey
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 27 Οκτωβρίου 2017
Πλατφόρμες: Nintendo Switch

Ο αγαπημένος -πρώην- υδραυλικός έρχεται στο Nintendo Switch μέσα από μια νέα περιπέτεια, και πιο συγκεκριμένα τη δική του… Οδύσσεια. Πιο συγκεκριμένα, ο Mario προσπαθεί για άλλη μια φορά να ελευθερώσει την πριγκίπισσα Peach την οποία έχει απαγάγει ο Bowser προκειμένου να την παντρευτεί. Έτσι, μέσα από ένα πλοίο που μοιάζει με καπέλο, και ένα πνεύμα που έχει καταλάβει το καπέλο του Mario και ακούει στο όνομα Cappy, ο υδραυλικός ταξιδεύει σε διάφορους κόσμους-βασίλεια.


8. Assassin’s Creed Origins
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 27 Οκτωβρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, το Assassin’s Creed επιστρέφει με το Origins. Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στην Αίγυπτο με τον παίκτη να χειρίζεται τον Bayek o οποίος προσπαθεί να προστατέψει τους ανθρώπους από διάφορες απειλές. Πιο συγκεκριμένα, εξιστορεί τη προέλευση της διαμάχης μεταξύ των Assassins και μιας μυστικής φατριάς που επιθυμούν την ειρήνη μέσα από την επιβολή της τάξης.


 

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
5%
Cheers
65%
Τιιιιι ;
10%
Μπαααα
15%
Sad
5%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1