Το VG24 σας καλεί στο πρώτο μας event

Κλείσαμε ένα χρόνο και σας καλούμε να το γιορτάσουμε
by Παύλος Κρούστης on 15 Ιανουαρίου 2016
Στις 30 Ιανουαρίου, από τις 19:00
Στο Γκάζι, στο "On the Road", Ιάκχου 12, δίπλα στο Μετρό "Κεραμεικός"
VideoGames24 is expecting you...

Μετά από πολλές κουβέντες, με νέες συνεργασίες, μετά από διάφορες κινήσεις, κλπ. αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα. Ήρθε η ώρα να τα πούμε από κοντά. Φορέστε τα καλά σας (ή και όχι) και ελάτε να γνωριστούμε. Διοργανώνουμε το πρώτο μας event επί τη ευκαιρία των γενεθλίων μας, αφού κλείσαμε το 1 έτος με τη νέα μας λειτουργία (ολικό revision) και 4 χρόνια συνολικά σαν VideoGames24.

Ήταν μια αναγνωριστική χρονιά, αλλά μάθαμε πολλά και θα μάθουμε ακόμα περισσότερα για να καταφέρουμε να προσφέρουμε την πιο άμεση και έγκυρη ενημέρωση στο χώρο των ελληνικών gaming media. Έχουμε μιλήσει σε αμέτρητες κουβέντες μέσω Facebook, μέσω σχολίων και γενικότερα μέσω διαδικτύου. Ήρθε η ώρα να τα πούμε και από κοντά. Φέρτε τους φίλους σας, τα αδέρφια σας και τους μπατζανάκηδες και ετοιμαστείτε για άπειρη χαλαρή κουβέντα για τα games, να μοιραστούμε όλοι μαζί τις εμπειρίες μας για το χόμπυ που αγαπάμε τόσο.

Επίσης, εκεί θα ανακοινωθούν και οι νικητές του μεγάλου μας Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού, ενώ αν οι νικητές είναι ανάμεσα στους παρευρισκόμενους θα παραλάβουν κατευθείαν τα δώρα τους! Φυσικά θα υπάρξει και ανακοίνωση των νικητών και στο site μας.

Μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ το Facebook Event.

To VideoGames24 έχει γενέθλια και σας καλεί στο Γκάζι

Το VG24 κλείνει ένα χρόνο ζωής με τη νέα του λειτουργία και σας καλεί να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα μας γενέθλια σε ένα party που διοργανώνουμε στο ''Οn the road'' (Ιάκχου 12, Γκάζι, δίπλα στο μετρό Κεραμεικός) με Dj sets από τα μέλη του Manifestothelabel Ογδόντα Τέσσερα Drugitiz και Afaza, έχοντας έτσι την ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας γύρω απο το gaming.

Σας ευχαριστούμε δίνοντάς σας μια υπόσχεση που θα κάνουμε πράξη. Το VG24 θα παραμείνει έγκυρο και ανεξάρτητο σε όλη την πορεία του,όπως ήταν και μέχρι σήμερα.

Η είσοδος είναι δωρεάν, η γιορτινή διάθεση άπειρη και σίγουρα δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις. Παράλληλα, εκεί θα ανακοινωθούν και οι νικητές του μεγάλου μας Χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού και αν είναι μέσα στους παρευρισκόμενους, θα πάρουν κατευθείαν τα δωράκια τους!

Χώρος διεξαγωγής: "On the Road", Ιάκχου 12, Γκάζι, Δίπλα στο Μετρό "Κεραμεικός"
Ημ/νία & Ώρα: Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, 19:00
Είσοδος: Ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε:

- Να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.vg24.gr
- Nα μας στείλετε email: info@vg24.gr
- Να μας βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/vg24gr/

Greek Sony PS4/PS3 Community: https://www.facebook.com/groups/1398765130379834/

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
88%
Τιιιιι ;
6%
Μπαααα
6%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1