Το VideoGames24 πάει AthensCon!

by Σταύρος Ζήσης on 8 Νοεμβρίου 2015

LogoHoriz

Ενα μεγάλο event συμβαίνει την ερχόμενη εβδομάδα και, πιο συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do. Μιλάμε φυσικά για την έκθεση AthensCon! Αν όχι η μεγαλύτερη, τότε σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα στα θέματα της geekοκουλτούρας. Ενα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των ηρώων, της περιπέτειας και της φαντασίας. Και φυσικά το VG24 θα βρίσκεται εκεί για κάλυψη! Ίσως το event να μην έχει πολλά πράγματα στο θέμα των video-games, αλλά θα έχει πλούσιο περιεχόμενο με θέματα από ταινίες, comics και πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το Hollywood και απευθύνεται φυσικά σε άτομα από όλες τις ηλικίες.

AthensConLogoFinalsm

Φυσικά θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους πολλοί καλλιτέχνες από το εξωτερικό όπως ο Alan Grant, ο Claudio Castellini και η Arti Shah, αλλά και οι δικοί μας Ευγένιος Τριβιζάς και Μίλτος Γερολέμου (Syrio Forrel από το Game of Thrones), μαζί και με πολλούς Έλληνες σκιτσογράφους. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τους επίσημους καλεσμένους ΕΔΩ. Αμα είστε fans των σουπερ-ηρώων, τώρα είναι η ευκαιρία σας να πάρετε αυτόγραφα, να αγοράσετε τα έργα των καλλιτεχνών υπογεγραμμένα από τους ίδιους, ή και να βγείτε φωτογραφία με τους αγαπημένους σας celebrities!

Πέρα από τους καλλιτέχνες, θα υπάρξουν φυσικά και workshops και διάφορα σεμινάρια πάνω στα θέματα τέχνης, σκίτσου και διάφορα παρεμφερή, όπου οι μάστορες του είδους θα προσφέρουν τις γνώσεις τους στο κοινό. Μάλιστα αμα είστε και fans της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones θα έχετε κι εσείς την ευκαιρία να μάθετε μαθήματα Water Dancing ξιφομαχίας από το "Πρώτο σπαθί του Μπράαβος" αυτοπροσώπως. Μόνο φροντίστε να προαγοράσετε σύντομα τα εισητήριά σας.

fb ad -3-RGB

Αμα βέβαια είστε πιο πολύ τύποι των επιτραπέζιων παιχνιδιών, θα υπάρχει και μια περιοχή όπου θα διεξάονται επιδείξεις και τουρνουά διαφόρων δημοφιλών παιχνιδιών όπως το Warhammer 40k και Age of Sigmar. Τέλος θα έχετε και τη δυνατότητα να συμμετάσχετε και στο διαγωνισμό cosplay που θα διεξαχθεί ή απλά να απολαύσετε και τους cosplayers σαν θεατές.

Για να ανακεφαλαιώσουμε, το event διεξάγεται το Σάββατο 14 του μηνός και Κυριακή 15 του μηνός στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, όπου μπορείτε να έρθετε είτε με συγκοινωνία, είτε με αυτοκίνητο (υπάρχει χώρος parking), ακόμα και με UberX. Πληροφορίες για προ-αγορά εισητηρίων θα βρείτε ΕΔΩ, ενώ ΕΔΩ θα βρείτε την επίσημη ιστοσελίδα της AthensCon και να μάθετε λεπτομερώς τα πάντα για τους καλεσμένους και τις εκθέσεις. Εγώ θα είμαι εκεί από το Σάββατο πρωί και θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά!

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
75%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
13%
Sad
0%
Rage
13%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1