Διαβάστε τις νέες πληροφορίες του next-gen RPG
Σύμφωνα με τον επικεφαλή ανάπτυξης του The Witcher 3: Wild Hunt, Konrad Tomaszkiewicz,o τίτλος δε θα περιέχει QTE's, Multiplayer ή DRM.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Forbes, ξεκαθάρισε πως δε θα υπάρχουν QTE's στο Witcher 3 παρά την παρουσία τους στους προηγούμενους τίτλους. Εξηγώντας πως προηγουμένως χρησιμοποιούνταν για να μετατρέψουν τα cutscenes σε κάτι πιο διαδραστικό, ο Tomaszkiewicz είπε πως τα QTE's εγκαταλήφθηκαν ύστερα από την αρνητική γνώμη του κοινού σχετικά με αυτά.
O Tomaszkiewicz επιβεβαίωσε και τη στάση της CD Projekt RED προς το DRM: ''Το DRM είναι το χειρότερο πράγμα στην gaming βιομηχανία. Περιορίζει τα δικαιώματα μας στο να παίζουμε παιχνίδια που μας ανήκουν'', είπε.
Εκπρόσωπος της CD Projekt RED, επίσης, δήλωσε στο Forbes πως η ομάδα πιστεύει πως στο τελευταίο μέρος της ιστορίας του Geralt δεν υπάρχει χώρος για ουσιαστικό Multiplayer, αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα εισαγωγής του.
To The Witcher 3: Wild Hunt αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS4, PC και νέο Xbox το 2014.